Брускетите в Soul Kitchen се приготвят от хляб с квас, запечени и поднесени с ядково песто, кълнове и зеленчуци.
Малките пици за кетъринг са удобни за ядене и изключително вкусни. Аранжирани с пресни или ферментирали зеленчици.
Свежи, люти или пикантни – диповете са отличен избор винаги. В Soul Kitchen разядките са съобразени с годишните времена.
В ресторанта приготвяме лимецов хляб с орехи, зеленчукови крекери и билкови хлебчета. Изборът е ваш.
Сезонни салати, с добавки от плодове, кълнове и дресинг
Топли малки хапки на растителна основа, приготвени с внимание и грижа към детайла.
Десертни предложения – с шоколад, ядки, плодове и вдъхновението на готвача!
Топли и студени безалкохолни напитки – вкусни и енергизиращи.
Тополи и студени напитки
*За кафе паузата може да предложим още:
– плато сезонни плодове
– солени и сладки мъфини
– ръчно приготвени бонбони
– брускети и мини банички
– петифури
Възможност за изготвяне на индивидуална оферта!
1. Зърнени култури, съдържащи глутен, с изключение на глюкозен сироп, декстроза, малтодекстрини, етилов алкохол, билкови хлебчета, спагети, пенне, талиатели, сметана, лимец
2. Соя и соеви продукти, с изключение на напълно рафинирано соево масло, фитостероли и фитостеролови естери – соев сос, соево мляко
3. Ядки и продукти от тях: орехи, кедрови ядки, бразилски орех, лешник, сирене от кашу, крема сирене от кашу, сос от кашу кашу, моцарела от кашу, кисело мляко от кашу
4. Синап и продукти от него: горчица; сусам, сусамово олио, тахан
5. Фъстъци и продукти от тях: тахан
6. Целина и продукти от нея – селъри
7. Серен диоксит и сулфити с концентрация над 10 мг/л – бяло вино
Sorry, the comment form is closed at this time.