ПОРЪЧАЙ ЗА ВКЪЩИ

0876 440 003
Зелена Земя ЕООД
ЗЕЛЕНА ЗЕМЯ ЕООД
офис гр. София

Внос, износ, дистрибуция, продажба на едро и дребно на био и натурални (здравословни) храни, напитки, добавки, козметика и препарати от местни и световни производители.

Електронен магазин, смесен магазин, складова база.
 
+359/(0)/888/33/07/25
office [at] zelenazemia.com

Zelena Zemia Web Site
Camouflage
CAMOUFLAGE
Първият по рода си в България военен магазин Camouflage.bg вече шеста година радва своите клиенти с богато разнообразие на стоки и екипировка. Благодарение на големия асортимент от над 5000 артикула и на професионалното отношение към своите клиенти, магазинът успя да се наложи на българския пазар и да се превърне в желано място за пазаруване на много хора. Стоките, които Camouflage.bg предлага, са подходящи както за професионалисти - пожарникари, полицаи, военни, охранители, така и за запалени планинари .
За тези шест години на българския пазар магазинът се доказа и като предпочитан партньор на редица световно известни фирми като : 5.11 Tactical, TRU-Spec, Surefire, Tasmanian Tiger, Tatonka, Böker, Haix, Propper и много други.
Event Zone
EVENT ZONE
Ивент Зона организира, популяризира и провежда събития с различен характер – фестивали, концерти, клубни партита, изложби, семинари и други.

Екипът ни се състои от млади и вдъхновени хора, посветени на изкуството във всичките му форми, чиято мисия е да представи на българските меломани, както световно известни имена от културната, музикална и клубна сцена, така и новоизгряващи изпълнители.
Сред организираните от нас събития са Музикален Фестивал Елевейшън®, с групи като Cypress Hill, Sean Paul, Erykah Badu, Nneka, Chambao, Kosheen, Groove Armada, Fatboy Slim, Hurts и единични събития като Parov Stelar Band, Mo Horizons, Estelle и много други.
Стремежът и амбицията ни са да наложим България като център на все повече международни събития и да представим една по-различна и иновативна визия за културния живот. 
Brain Trust
BRAIN TRUST
Брейн Тръст е фирма, предлагаща престижни офис площи на топ локация, в луксозния бизнес център Hill Tower в София, България. Ние осигуряваме модерни, напълно оборудвани офис помещения в близост до центъра на града на гъвкави пакетни цени, независимо дали имате нужда от почасово, дневно, седмично, месечно или годишно ползване.
Health line
HEALTH LINE
Re-werk Health line вече 12 години е на пазара, грижливо подбирайки качествени здравословни продукти, произведени в хармония с природата.