СЪБИТИЯ

ПОРЪЧАЙ ЗА ВКЪЩИ

0876 440 003
Винена „афера” за ценители
ВИНЕНА „АФЕРА” ЗА ЦЕНИТЕЛИВино за най-претенциозното небце, храна за душата и мелодичен джаз, са трите изкусителни съставки в новото „сет меню” на ресторант Soul Kitchen, в партньорство с MH Wines.
Съблазнителната седмична авантюра e предвидена за последните ноемврийски дни – 22 до 29.

Вечерта на 22 ноември в 19.00 часа, обявяваме начало на споделените есенни мигове, в компанията на MH Wines. Поканили сме очарователната Desislava Andonova, кoято допълнително ще украси момента с нежния си тембър.
Гурме-специалитети ще греят на масите, чашите ще пеят в акомпанимент на вокала, а блясъкът на свещите бавно ще изпраща деня. 

Заповядайте само между 22-29 ноември в ресторант Soul Kitchen, за да се насладите на точно тази авантюра!

За резерваци: 0876 440 003
reservations@soulkitchen.bg

 


22-29.11.2017
Soul Weekend Bazar Christmas Edition
SOUL WEEKEND BAZAR CHRISTMAS EDITION


Есента разля листата си и „пудра захар” покри билото на планината.


Природата постепенно ни води към най-уютния сезон и коледното издание на Soul Weekend Bazar, „чука” на вратата.


За Soul Christmas, сме предвидили изкушения вътре и топли шатри с подаръци отвън, на двора. Шоколадът ще разказва истории, виното ще бъбри, в кухнята усърдни джуджета ще подготвят най-вкусните ястия за сезона, а атмосферата ще е светла и звънка.

Коледните аромати и настроение ще Ви очакват още на входа на „Кокиче” 13!

9-10 декември са датите, които искаме да споделим с Вас. Подборът на фирмите и този път е субективен, и много личен, защото вярваме, че красивите неща се правят с единомишленици.

Камината в Soul Kitchen вече грее примамливо за всички любители на романтичната меланхолия, заповядайте заедно да празнуваме най-споделеният месец в годината!

Подаръци ще има, ще има музика и светли мисли, силни прегръдки и пожелания!


09.12.2017
Изложба "Есен" от Мариана Сърбова
ИЗЛОЖБА "ЕСЕН" ОТ МАРИАНА СЪРБОВА


Есени и сенки – тиха меланхолия, обляна в бронз, лунна светлина и тъмнината на чакащи дървета. Ехо от разплетени стари шевици изгражда нови земи. Древните символи са се скрили под преминаващите в пространството луни, слънца, дни и нощи, но носят своя заряд. 

За авторката:
Архитект, търсещ територии зад границите на стените. Като художник има няколко цикъла творби и изложби: Морски, Morfauna, Сол, Платна, Сърцето ти е океан, Солени пейзажи, Острови (в екип с Филип Петков). Творбите са достигали досега до Бургас, Созопол, София, Габрово, Варна, Трявна, Cerveira (Португалия).

Повече на:
http://marspaces.com/
https://www.behance.net/marianasarbova
http://horizonti.marspaces.com/


02.10.2017
4-ти Рожден Ден на ресторант Соул Китчън
4-ТИ РОЖДЕН ДЕН НА РЕСТОРАНТ СОУЛ КИТЧЪН


Здравейте, приятели!

По случай 4-тия Рожден Ден на ресторант Соул Китчън, подготвяме за Вас специални уикенд изненади!

Празнично настроени, организираме за Вас нестандартно есенно изживяване! През събота и неделя Ви каним на нашия втори Soul Weekend Bazar - food • drink • care Second Edition, който ще се проведе във вътрешните салони на ресторанта (11-18 часа).

И тук идва другата интересна част! Специално и екслузивно в дните на 7-8 Октомври ще построим за Вас топли и уютни шатри, където можете да прекарате един хюга следобяд в компанията на топла напитка, одеяло и вкусна храна, разбира се!

Екслузивно за този уикенд ще приемаме и доставки до адрес (след 12 часа). За доставка и резервации: 0876 440 003 reservations@soulkitchen.bg

Елате да празнуваме заедно - тази година Ви подаряваме едно различно есенно изживяване, към което главната подправка ще бъде вашата усмивка. :)

от екипа на Соул Китчън


07-08.10.2017
Soul Weekend Bazar - food|drink|care Second Edition
SOUL WEEKEND BAZAR - FOOD|DRINK|CARE SECOND EDITION
 

◇◇◇ След лятното издание на Soul Weekend Bazar, логично идва ред и на есенното. Заредени и вдъхновени, сме готови да Ви поканим на сладки срещи с добри приятели и подбрани гости.

◇◇◇ И за второто издание на базара сме се погрижили да поставим акцент върху добрия вкус и качество на живот. Спрели сме се на малък брой изложители, за които знаем, че отговарят на философията, която следваме. 

◇◇◇ Сред първите участници бяха нашите приятели от HYGGEDrekka,Trastena WinesOrbelusYt-shirt100 Beerss и други. 

◇◇◇ Имаме самочувствието да Ви уверим, че се получи цветно, много „вкусно” арт събитие, на което и посетители и изложители, получиха това, което очакваха.

◇◇◇ Заповядайте при нас, нека продължим заедно добрата традиция!


07.10.2017
Седмица на френско пенливо вино в ресторант Соул Китчън
СЕДМИЦА НА ФРЕНСКО ПЕНЛИВО ВИНО В РЕСТОРАНТ СОУЛ КИТЧЪН
Заповядайте да опитате една изискана комбинация от вкусна храна и качествено френско вино от Лангедок. Мулен предлага качествени вина, произведени в район Лангедок, Франция. В тази област се произвеждат около 35-40 % от френските вина. Лангедок се разпростира от Пиринеите до делтата на Средиземно море. Това е най-големия винен район в света.

Само в седмицата 22-29 Август ресторант Соул Китчън ще изготви за Вас авторско сет меню с пенливо френско вино от Лангедок. 
--
Сет меню:

Микс от листни салати със смокини, солен лешник и пармезан 

Гриловано ядково сирене с куркума, мус от печени ябълки, поширани круши в бяло вино, микс от ядки и подправки 

Чаша пенливо вино 
--
Цена* за сет: 30 лв. 
*В сметката Ви са включени 10% сервиз.

За резервации: 0876 440 003
reservations@soulkitchen.bg
 

22.08.2017