СЪБИТИЯ

ПОРЪЧАЙ ЗА ВКЪЩИ

0876 440 003
„Най-любовното вино от региона – 1000 км около София”
„НАЙ-ЛЮБОВНОТО ВИНО ОТ РЕГИОНА – 1000 КМ ОКОЛО СОФИЯ”

♥ Поканите за празнични менюта и винени предложения буквално валят, като майски дъжд през февруари!
♥ И ние имаме с какво да Ви съблазним, в кухнята за душата майсторим ястия, които отварят несравним апетит за любов, гарнирани с пълни чаши вино не от къде да е, а от 1000 км Around SOFIA!

♥ 14 февруари е началото на 4 дневен празничен кулинарен сет, посветен на най-силните човешки емоции - любовните! По неподражаем начин ще усетите вкуса на здравата, силна любов, уплътнена от тръпчивия и амброзен вкус на виното!

♥ "Опитайте вкусът на любовта и виното, съчетани с най-добрата храна на Балканите."
14-17.02.
Вино на желанията в ресторант Soul Kitchen
ВИНО НА ЖЕЛАНИЯТА В РЕСТОРАНТ SOUL KITCHEN




В сърцето на зимата, виното е онзи слънчев лъч, заключен в бутилка, от който се нуждаем. Хармонизацията му с храна е допълнението, без което не можем.






Вкусови контрасти съчетани в деликатна хармония, е новото ни кулинарно предизвикателство. В периода между 9-11 февруари ще можете да се насладите на новите ни ексклузивни предложения, в партньорство с Вино на желанията в ресторант Restaurant Soul Kitchen / Ресторант Соул Китчън.

С любезната подкрепа на КАЧЕСТВЕНО ФРЕНСКО ВИНО.

Защото: всички желания имат цел – да бъдат изживени!


9-11.02.2018
Храна, литература и калиграфия
ХРАНА, ЛИТЕРАТУРА И КАЛИГРАФИЯ


Виргиния Захариева готви, рисува и чете от романа „Девет Зайци”.
Разговор с авторката с чаша вино за добре дошли, среща с нейните калиграфии и обяд в четиристепенно меню от книгата.

Soul Kitchen, ул. Кокиче 13, 28 януари, неделя
12.30 часа




След новогодишните пиршества Виргиния Захариева ще приготви лично за Вас леки и вкусни рецепти от романа си “Девет зайци”.

Виргиния е израснала в градината на дядо си и има дълга история в общуването със зеленчуци: Обича да е сред тях, да ги избира, да ги рисува, да ги готви и да ги подрежда в големи красиви съдове, за да се наслаждава на вкуса им с приятели. В книгата ѝ “9 зайци”, рецептите често съпътстват сюжета като стилов похват за спасяване на разказвача и читателя. 

Очаквайте подробности за менюто съвсем скоро!

Моля, направете своята заявка за присъствие на телефон: 0876 440 003 или на имейл адрес: reservations@soulkitchen.bg

Обядът е с фиксиран брой места и предварително закупуване на куверт до 24 януари на място в ресторант Soul Kitchen, или с банков превод, с цена от 48 лева.

*Виното в менюто е любезно предоставено от КАЧЕСТВЕНО ФРЕНСКО ВИНО


28.01.2018
Spirit Kitchen - рецептите за щастие на вълшебните приказки
SPIRIT KITCHEN - РЕЦЕПТИТЕ ЗА ЩАСТИЕ НА ВЪЛШЕБНИТЕ ПРИКАЗКИ


История за мечтата за съвършена любов и как тази фикция може да ни донесе тъга и страдания. И как можем да си възвърнем чувството за радост и привлекателност.

Заповядайте да „поиграем” заедно като пресъздадем една от любимите ни детски приказки „Снежанка и седемте джуджета”, за да научим:
• Защо най-отговорните и грижовните могат да бъдат пренебрегвани, изолирани или изпреварвани в професията си от хората на удоволствията и лесния начин на живот
• Защо едни се „изплъзват”, а други остават излъгани в брака и любовта
• Защо отговорният съпруг/а може да бъде не бъде обичан и да бъде доведен до отчаяние и наистина ли е толкова добър и в какво 
• Защо по-нежната половинка се чувства притискана и прогонена от дома
• И как да престанем да създаваме в живота си подобни обстоятелства

Как ще протече приказната сесия:
1. Увод: човека и символната реалност - 20 мин.
2. Изиграване на приказката – участниците си разпределят ролите на приказните герои и обкръжаващата среда - 30 мин.
3. Споделяния на участниците - 10 мин.
Пауза със специална напитка за сензитивност.
4. Анализ на приказката и начинът, по който участниците е изиграна от - 40 мин.
5. Кратък поглед върху астрологичните карти на участниците и тяхната роля в сесията - 20мин.

*Водещата Краси Кирчева тълкува символите в приказките по нейна уникална технология чрез астрологическия символен речник.

С всяка приказка ще научавате още и:
- Как точно би протекла при вас въпросната "приказна фабула" в зависимост от личния хороскоп.
- Да боравите в живота с архетипните значения на десетте богове/планети, да разпознавате навреме техните "мъмрения", за да успеете да заслужите техните "подаръци".

Формат: 120 мин.
Такса участие: 20 лв. (включва една специално направена напитка, според индивидуалните Ви предпочитания)
Времетраене: от 16.30 ч. до 18.30 ч.


13.01.2018
Queen the Christmas Multicourse Tasting Dinner
QUEEN THE CHRISTMAS MULTICOURSE TASTING DINNER



Cheese the Queen | Moulin | Soul Kitchen

представят

Queen the Christmas

Ексклузивна вечеря с многостепенно дегустационно меню 
18 декември 2017:


* Пробиотични ядкови сирена в различна фаза на зреене и вкусове, създадени ексклузивно за вечерята.
* Селекция автентични вина от Южна Франция.
* Всички места са само с предварителна резервация и куверт, закупен до 12 декември.

Queen the Christmas ще представи на Вашето внимание прецизни кулинарни шедьоври, разработени в многостепенно меню от ресторант Soul Kitchen и Cheese The Queen, съчетани с изисканите френски вина Moulin, единствено на 18 декември вечерта!

Вечерята е ексклузивно вкусово преживяване с фиксиран брой места и предварително закупуване на куверт до 12 декември, на място в ресторант Soul Kitchen, или с банков превод, с цена от 80 лева.

Сиренето, което ще имате уникалния шанс да опитате, по време на вечерята, е подготвено специално за събитието и ще бъде поднесено впечатляващо от нашите майстори. Бутиковото вино за празничната вечер е селектирано от опитен сомелиер, в прецизна хармония с храната, която ще опитате. 

За нас ще бъде чест и удоволствие да споделим с Вас това преживяване!

Очаквайте подробности съвсем скоро!

Меню:

Крем сирене
Домашна горчица | Маринован Синап 
Равиола | Лилав морков | Мус кореноплодни

Средно-зрели сирена
Зелен пипер | Див лук
Розов пипер | Цвекло | Трюфел 
Печен ананас | Артишок 

Свежо синьо сирене
Спирулина | Черен чесън 
Уакаме | Хайвер от краставица

Двойно зряло сирене
Шийтаке | Шардоне 
Дюксел горски гъби

Зряло сирене
Коледно вино 
Зимна круша | Сини сливи | Карамфил

I
Шардоне Домейн Гайда 
I
Розе Ле Троа Тероар, Фамий Фабр, Прованс 
I
Сира Домейн Гайда 
I
Кло де Л' Абеи, Мезон дьо Сент Екзюпери 
I
Мори Амбре 

*по 100мл от вид

----------------------------------------------------------

Начини на заплащане на куверта (до 12.12.):
*На място в Ресторант Соул Китчън
*По банков път:
IBAN BG52 FINV 9150 1015 6956 96
BIC FINV BGSF
Основание: "По фактура за авансово плащане "

----------------------------------------------------------

 


18.12.2017
Изложба "Пустинен хотел" от Филип Попов
ИЗЛОЖБА "ПУСТИНЕН ХОТЕЛ" ОТ ФИЛИП ПОПОВ

Здравейте, приятели, 

Имаме удоволствието да Ви поканим на откриването на изложба "Пуститен хотел" от Филип Попов. 

Само този четвъртък, 07.12.2017г., заповядайте заедно да се насладим на нашите "пременени" стени. Начало: 18:00 часа, вътрешен салон, ресторант Соул Китчън. 

"Филип Попов е художник, структуралист, блестящ графичен дизайнер и пост-модерен артист. Тъкмо решаваш, че си намерил най-вярното определение за почерка му и малко след това разбираш, че и то не е съвсем вярно. Амплитудите на въображението му са толкова големи, че най-коректно е да го наречеш непредвидим. Всеки негов нов проект се появява със собствен визуален език. Големи подземни карти на несъществуващи цивилизации, гигантски юзини, продукти на урбанистични утопии, пътешествия в микро и макро-космоса, после минималистични монохромни акварели или детайлни рисунки на немска военна техника... От нов конструктивизъм до декоративно структурирани графити. Най-късият път до изкуството на Филип Попов е не да се опитваш да го дешифрираш, а да му се подчиниш."

Мариета Ценова

07.12.2017