СЪБИТИЯ

ПОРЪЧАЙ ЗА ВКЪЩИ

0876 440 003
Винена „афера” за ценители
ВИНЕНА „АФЕРА” ЗА ЦЕНИТЕЛИВино за най-претенциозното небце, храна за душата и мелодичен джаз, са трите изкусителни съставки в новото „сет меню” на ресторант Soul Kitchen, в партньорство с MH Wines.
Съблазнителната седмична авантюра e предвидена за последните ноемврийски дни – 22 до 29.

Вечерта на 22 ноември в 19.00 часа, обявяваме начало на споделените есенни мигове, в компанията на MH Wines. Поканили сме очарователната Desislava Andonova, кoято допълнително ще украси момента с нежния си тембър.
Гурме-специалитети ще греят на масите, чашите ще пеят в акомпанимент на вокала, а блясъкът на свещите бавно ще изпраща деня. 

Заповядайте само между 22-29 ноември в ресторант Soul Kitchen, за да се насладите на точно тази авантюра!

За резерваци: 0876 440 003
reservations@soulkitchen.bg

 


22-29.11.2017
4-ти Рожден Ден на ресторант Соул Китчън
4-ТИ РОЖДЕН ДЕН НА РЕСТОРАНТ СОУЛ КИТЧЪН


Здравейте, приятели!

По случай 4-тия Рожден Ден на ресторант Соул Китчън, подготвяме за Вас специални уикенд изненади!

Празнично настроени, организираме за Вас нестандартно есенно изживяване! През събота и неделя Ви каним на нашия втори Soul Weekend Bazar - food • drink • care Second Edition, който ще се проведе във вътрешните салони на ресторанта (11-18 часа).

И тук идва другата интересна част! Специално и екслузивно в дните на 7-8 Октомври ще построим за Вас топли и уютни шатри, където можете да прекарате един хюга следобяд в компанията на топла напитка, одеяло и вкусна храна, разбира се!

Екслузивно за този уикенд ще приемаме и доставки до адрес (след 12 часа). За доставка и резервации: 0876 440 003 reservations@soulkitchen.bg

Елате да празнуваме заедно - тази година Ви подаряваме едно различно есенно изживяване, към което главната подправка ще бъде вашата усмивка. :)

от екипа на Соул Китчън


07-08.10.2017
Soul Weekend Bazar - food|drink|care Second Edition
SOUL WEEKEND BAZAR - FOOD|DRINK|CARE SECOND EDITION
 

◇◇◇ След лятното издание на Soul Weekend Bazar, логично идва ред и на есенното. Заредени и вдъхновени, сме готови да Ви поканим на сладки срещи с добри приятели и подбрани гости.

◇◇◇ И за второто издание на базара сме се погрижили да поставим акцент върху добрия вкус и качество на живот. Спрели сме се на малък брой изложители, за които знаем, че отговарят на философията, която следваме. 

◇◇◇ Сред първите участници бяха нашите приятели от HYGGEDrekka,Trastena WinesOrbelusYt-shirt100 Beerss и други. 

◇◇◇ Имаме самочувствието да Ви уверим, че се получи цветно, много „вкусно” арт събитие, на което и посетители и изложители, получиха това, което очакваха.

◇◇◇ Заповядайте при нас, нека продължим заедно добрата традиция!


07.10.2017
Седмица на френско пенливо вино в ресторант Соул Китчън
СЕДМИЦА НА ФРЕНСКО ПЕНЛИВО ВИНО В РЕСТОРАНТ СОУЛ КИТЧЪН
Заповядайте да опитате една изискана комбинация от вкусна храна и качествено френско вино от Лангедок. Мулен предлага качествени вина, произведени в район Лангедок, Франция. В тази област се произвеждат около 35-40 % от френските вина. Лангедок се разпростира от Пиринеите до делтата на Средиземно море. Това е най-големия винен район в света.

Само в седмицата 22-29 Август ресторант Соул Китчън ще изготви за Вас авторско сет меню с пенливо френско вино от Лангедок. 
--
Сет меню:

Микс от листни салати със смокини, солен лешник и пармезан 

Гриловано ядково сирене с куркума, мус от печени ябълки, поширани круши в бяло вино, микс от ядки и подправки 

Чаша пенливо вино 
--
Цена* за сет: 30 лв. 
*В сметката Ви са включени 10% сервиз.

За резервации: 0876 440 003
reservations@soulkitchen.bg
 

22.08.2017
Соул Китчън Кулинарен Курс
СОУЛ КИТЧЪН КУЛИНАРЕН КУРС


През лятото животът тече по-различно. Прекарваме повече време навън, имаме нужда от повече течности и от по-малко храна. По-малко стоим у дома, а ястията си желаем свежи, леки и разтоварващи. 

Ако ти се стараеш да живееш и да се храниш здравословно, но имаш въпроси, ние от ресторант Соул Китчън, искаме да ти помогнем! 

На 14.08. /Понеделник/ провеждаме Соул Китчън Кулинарен курс.

Заповядай на едно кулинарно пътешествие в професионално оборудваната ни кухня на еднодневен любителски курс по готварство. В рамките на деня ще можеш да се запознаеш с основни принципи на здравословното хранене, ще можеш да приготвиш сам специално селектирани авторски рецепти и ще можеш буквално да надникнеш зад завесите на една кухня за душата. 

Обучението включва:

Приготвяне и консумация на: Освежаващо смути; домашен доматен сос (базова рецепта); мини калцоне с чили, слънчогледов протеин и кедрови ядки; Мексиканска салата с бобена паста, кориандър и лайм; пене с доматен сос и сметана; сурови бонбони с портокал и ядки. 

------

Кога: 14.08. (Понеделник) от 12-17 часа или 17.30 - 21.30 часа (моля, изберете)

Къде: Ресторант Соул Китчън, ул. Кокиче 13 

Цена*: 150 лв 

*Цената включва приготвяне и консумация на 6 рецепти, професионални ножове за работа на място, рекламни материали. 


Местата са ограничени! За записване и информация:

0876 440 003
reservations@soulkitchen.bg


14.08. 2017
Soul Weekend Bazar - food|drink|care
SOUL WEEKEND BAZAR - FOOD|DRINK|CARE

В разгара на лятото ресторант Соул Китчън те кани на едно интересно и ново за нас събитие. 

Разбираме, че летните почивни дни за всички нас са лежерни, животът става по-лек и дори по-бавен, копнеем за свежи прохладни места и зелени градини. 

Именно заради това решихме да те поканим на едно свежо късно-юлско предизвикателство! Сложи леките обувки, не забравяй шапката и слънчевите очила и ни ела на гости на 29 и 30 Юли в уютния двор на ул. Кокиче 13. 

Soul Weekend Bazar - food|drink|care - твоето място за градски срещи с приятели, спокойни разговори, подходяща музика, високачествени продукти и разбира се - свежа лятна храна. 

Soul Weekend Bazar - food|drink|care се провежда за пръв път и те кани да бъдеш сред нашите първи гости в края на месеца, между 11 и 19 часа. 

Повече информация: тук 
29.07.2017