СЪБИТИЯ

ПОРЪЧАЙ ЗА ВКЪЩИ

0876 440 003
Soul Kitchen & EVOÉ
SOUL KITCHEN & EVOÉ
 

Soul Kitchen & EVOÉ се срещат, за да Ви предложат незабравимо гурме преживяване и вдъхновение за сетивата!

На 8 юни, ресторант Soul Kitchen обявява начало на летните вечери на открито, с много смях, музика и вкусови експлозии. За партньор в това начинание, сме поканили емблематичната крафт бира – EVOÉ. 

За EVOÉ се знае, че в комбинация с висококачествена храна, ароматът на билки и плодове в нея, изпъква още по-осезаемо. Нашите майстори готвачи, сътвориха истински шедьоври в кухнята, каним Ви да ги опитате!
EVOÉ е бразилски възглас за моментите на върховно щастие, чувство за свобода и радост. EVOÉ е за приятелите, за споделените летни вечери и за живота такъв, какъвто го мечтаем.
Всяка изискана трапеза, заслужава своето специално пиво! 






Начало – 8 юни, четвъртък!

Цена: 25 лв*

*Менюто включва салата (Севиче Евоиста), основно ястие (Чили син карне) и студена EVOÉ!






 

Заповядай само на 08.06. на ароматна вечеря под музикалната компания на Café da manhã! Aкустична група, която изпълнява музика от Бразилия, основно в стиловете боса нова и самба. Използва характерни за стила инструменти като пандейро, кахон и китара. 
 

За резервации: 0876 440 003
reservations@soulkitchen.bg
 


08.06.2017
20.05. 2017 Food Revolution Day в ресторант Соул Китчън
20.05. 2017 FOOD REVOLUTION DAY В РЕСТОРАНТ СОУЛ КИТЧЪН
 

Food Revolution Day e инициатива на Food Revolution Foundation, основана от световно известния готвач Джейми Оливър. Тази година денят ще се отбележи в повече от 120 страни и България е една от тях.

В град София денят ще бъде отпразнуван с детски кулинарни работилници и конкурс за детска рисунка "Моята любима храна".

Участието в кулинарните работилници е безплатно. Заедно с няколко столични хотела, био магазини и офиси, ресторант Соул Китчън организира кулинарна работилница за най-малките ни гости, с водещ - Маги Пашова, нутриционист.

На тези работилници каним деца и родители, за да участват в приготвянето и да опитат вкусна и полезна храни, да срещнат хора със сходни убеждения, да участват в един пролетен празник и да бъдат част от промяната! Ние, от своя страна, ще зарадваме най-малките ни гости със здравословни безглутенови палачинки, които децата сами да сглобят за закуска със солен или сладък пълнеж. Разбира се, всичко ще бъде приготвено на място, с продукти от най-високо качество или биологично сертифицирани съставки. 

Посланието от нашите приятели и организатори на събитието е следното:

 

"Тази година в отбелязването на FRD в България ще се включат около 1,000 български деца и техните семейства. Догодина може да са 10,000. После 50,000, 100,000 и повече. Мисленето на обществото може да се промени. Регулаторната уредба може да се промени. Качеството на детското хранене в България може да се промени. Промяната е възможна! Ние сме част от нея! Бъдете и вие!"
 

За повече информация към събитието: тук

20.05.2017
07-13.05. 2017 Седмица на ресторантите в София
07-13.05. 2017 СЕДМИЦА НА РЕСТОРАНТИТЕ В СОФИЯ


За втора поредна година се състоя Седмица на ресторантите в София, този път с пролетно, Майско издание. Верни на основополагащата концепция от 2016 година, организаторите прецизно селектираха 25 ресторанта с идеята да поставят столицата ни на кулинарната карта на света. Всички ние вярваме, че това е възможно!



Идеята за тристепенно меню, отделно от стандартните предложения на ресторантите, е широко разпространена и приложена в САЩ и Европа, но тепърва започва да се разработва на българска почва. Всички ресторанти от SRW предложиха на гостите си интересни и сезонни ястия, а посетителите от своя страна имаха възможност да посетят нови места, които все още не познават.




И този път, ние от Ресторант Соул Китчън, изготвихме за Вас две тристепенни менюта с продукти от най-високо качество, сезонни зеленчуци и изкушаващи десерти. За нас е чест, че запълнихме местата си за вечеря буквално дни преди започването на събитието на 07. Май и с удовлетворение очакваме формата на кулинарната седмица да се развива и разраства и за в бъдеще.



На пролетното издание на SRW нашите гости имаха възможността да опитат:


Меню 1

Салата: Салата с краставици, селъри, бадеми, репички, бобени кълнове и дресинг с чия, зелена ябълка и лайм

Основно: Талятели с три вида чушки, фенел и сметанов сос с естрагон, чесън и индийско орехче

Десерт: Чийзкейк с боровинки




Меню 2

Стартер: Крокети от киноа, лапад, левурда и горски гъби със сос от кашу и каперси

Основно: Печени батати с билки, шафранов сос със шалот и лайм, и малка салатка

Десерт: Шоколадов десерт с крем маскарпоне






Благодарим за поканата и доверието! 


07-13.05.2017.
24.04.2017 TableGallery в ресторант Соул Китчън
24.04.2017 TABLEGALLERY В РЕСТОРАНТ СОУЛ КИТЧЪН


TableGallery е българска организация, целяща популяризирането на талантливи художници.

Как?
По иновативен начин – чрез подложки за чаши, превърнати в произведения на изкуството.

От едната страна на подложките ще откриете картините на художниците, а от другата – техните имена.

Социално отговорните организации, подкрепящи кампаниите им, получават свое пространство от едната страна на подложките.

Кампаниите се провеждат в популярни столични заведения, техни партньори.

 

heart

Заповядайте да разгледате комплектите в ресторант Соул Китчън след 24. Април!

За повече информация: тук.


24.04.2017.