СЪБИТИЯ

ПОРЪЧАЙ ЗА ВКЪЩИ

0876 440 003
Soul Kitchen & MH Wines
SOUL KITCHEN & MH WINES
 

Топли вечери на открито, върховна радост и вкусна храна - лятото в Soul Kitchen е преживяване!

Сигурно и вие вече сте усетили ароматът на лято, който примамливо ни дърпа за носа. Ето защо, започваме втората тематична седмица за срещи по къси ръкави, със селекцията на MH Wines.

За първи път в България се създава специална луксозна селекция вина! Целта на MH Wines е да стане еталон за качество и поради тази причина сериите са лимитирани и са изцяло за ценителите на хубавото българско вино, каквито са клиентите на ресторанта.

Ще се съгласите, че виното е вдъхновяваща напитка за всеки повод, точно затова ви каним на тематичната седмица на MH Wines в ресторант Soul Kitchen!

Шапки долу – сянката на двора е достатъчна! 

22 юни – 29 юни
2017


22.06.2017
Soul Kitchen & EVOÉ
SOUL KITCHEN & EVOÉ
 

Soul Kitchen & EVOÉ се срещат, за да Ви предложат незабравимо гурме преживяване и вдъхновение за сетивата!

На 8 юни, ресторант Soul Kitchen обявява начало на летните вечери на открито, с много смях, музика и вкусови експлозии. За партньор в това начинание, сме поканили емблематичната крафт бира – EVOÉ. 

За EVOÉ се знае, че в комбинация с висококачествена храна, ароматът на билки и плодове в нея, изпъква още по-осезаемо. Нашите майстори готвачи, сътвориха истински шедьоври в кухнята, каним Ви да ги опитате!
EVOÉ е бразилски възглас за моментите на върховно щастие, чувство за свобода и радост. EVOÉ е за приятелите, за споделените летни вечери и за живота такъв, какъвто го мечтаем.
Всяка изискана трапеза, заслужава своето специално пиво! 






Начало – 8 юни, четвъртък!

Цена: 25 лв*

*Менюто включва салата (Севиче Евоиста), основно ястие (Чили син карне) и студена EVOÉ!






 

Заповядай само на 08.06. на ароматна вечеря под музикалната компания на Café da manhã! Aкустична група, която изпълнява музика от Бразилия, основно в стиловете боса нова и самба. Използва характерни за стила инструменти като пандейро, кахон и китара. 
 

За резервации: 0876 440 003
reservations@soulkitchen.bg
 


08.06.2017
20.05. 2017 Food Revolution Day в ресторант Соул Китчън
20.05. 2017 FOOD REVOLUTION DAY В РЕСТОРАНТ СОУЛ КИТЧЪН
 

Food Revolution Day e инициатива на Food Revolution Foundation, основана от световно известния готвач Джейми Оливър. Тази година денят ще се отбележи в повече от 120 страни и България е една от тях.

В град София денят ще бъде отпразнуван с детски кулинарни работилници и конкурс за детска рисунка "Моята любима храна".

Участието в кулинарните работилници е безплатно. Заедно с няколко столични хотела, био магазини и офиси, ресторант Соул Китчън организира кулинарна работилница за най-малките ни гости, с водещ - Маги Пашова, нутриционист.

На тези работилници каним деца и родители, за да участват в приготвянето и да опитат вкусна и полезна храни, да срещнат хора със сходни убеждения, да участват в един пролетен празник и да бъдат част от промяната! Ние, от своя страна, ще зарадваме най-малките ни гости със здравословни безглутенови палачинки, които децата сами да сглобят за закуска със солен или сладък пълнеж. Разбира се, всичко ще бъде приготвено на място, с продукти от най-високо качество или биологично сертифицирани съставки. 

Посланието от нашите приятели и организатори на събитието е следното:

 

"Тази година в отбелязването на FRD в България ще се включат около 1,000 български деца и техните семейства. Догодина може да са 10,000. После 50,000, 100,000 и повече. Мисленето на обществото може да се промени. Регулаторната уредба може да се промени. Качеството на детското хранене в България може да се промени. Промяната е възможна! Ние сме част от нея! Бъдете и вие!"
 

За повече информация към събитието: тук

20.05.2017
07-13.05. 2017 Седмица на ресторантите в София
07-13.05. 2017 СЕДМИЦА НА РЕСТОРАНТИТЕ В СОФИЯ


За втора поредна година се състоя Седмица на ресторантите в София, този път с пролетно, Майско издание. Верни на основополагащата концепция от 2016 година, организаторите прецизно селектираха 25 ресторанта с идеята да поставят столицата ни на кулинарната карта на света. Всички ние вярваме, че това е възможно!



Идеята за тристепенно меню, отделно от стандартните предложения на ресторантите, е широко разпространена и приложена в САЩ и Европа, но тепърва започва да се разработва на българска почва. Всички ресторанти от SRW предложиха на гостите си интересни и сезонни ястия, а посетителите от своя страна имаха възможност да посетят нови места, които все още не познават.




И този път, ние от Ресторант Соул Китчън, изготвихме за Вас две тристепенни менюта с продукти от най-високо качество, сезонни зеленчуци и изкушаващи десерти. За нас е чест, че запълнихме местата си за вечеря буквално дни преди започването на събитието на 07. Май и с удовлетворение очакваме формата на кулинарната седмица да се развива и разраства и за в бъдеще.



На пролетното издание на SRW нашите гости имаха възможността да опитат:


Меню 1

Салата: Салата с краставици, селъри, бадеми, репички, бобени кълнове и дресинг с чия, зелена ябълка и лайм

Основно: Талятели с три вида чушки, фенел и сметанов сос с естрагон, чесън и индийско орехче

Десерт: Чийзкейк с боровинки




Меню 2

Стартер: Крокети от киноа, лапад, левурда и горски гъби със сос от кашу и каперси

Основно: Печени батати с билки, шафранов сос със шалот и лайм, и малка салатка

Десерт: Шоколадов десерт с крем маскарпоне






Благодарим за поканата и доверието! 


07-13.05.2017.