СЪБИТИЯ

За Мария с музика и звезди в чашите
ЗА МАРИЯ С МУЗИКА И ЗВЕЗДИ В ЧАШИТЕ
 

И ние ще „пием за Мария“ и ще почетем великото име и неговите притежателки. Ще приветстваме и всеки, който се радва на летните вечери с добра храна и свежа музикална селекция! 
Така че приятели – заповядайте!


Animal Fellas са двама веселяци, които освен, че обичат животните (също като нас!) обичат и качествената модерна музика. Стилът им изобилства от chillout, electroswing, latino, jazz или, както те сами определят стила си - bar musique.


В Restaurant Soul Kitchen / Ресторант Соул Китчън, както е обичайно ще се насладите на шедьоврите на Chef Elina Petrova/ Шеф Елина Петроваи нейния екип. Подготвили сме и винена изненада, но за нея, малко по-късно!


15.08.2018
Да оставиш следа - изложба фотографии на Мариана Петрова
ДА ОСТАВИШ СЛЕДА - ИЗЛОЖБА ФОТОГРАФИИ НА МАРИАНА ПЕТРОВА


До края на август в пространството на Soul Kitchen ще се насладим на авторските фотографии на Мариана Петрова – mamuri photography. Експозицията е една лятна разходка, видяна през обектива на чаровната ни приятелка и пресъздадена в принт. 
Мариана работи по множество проекти заедно с Момичетата от градаView SofiaInterviewto - Интервюто и други творчески натури като нея самата. Нашият екип също се радва на съвместна работа с mamuri, и точно заради това я поканихме да я сподели с нашите гости. Заповядайте!
 


25.07.2018
Soul Bazar Garden Meet-Up
SOUL BAZAR GARDEN MEET-UP


На гости в градината 

⬣ През юли ви предлагаме една различна среща в градината на ресторант Soul Kitchen. 

⬣ Soul Bazar Garden Meet-Up ще срещне единомислещи хора и брандове, ще свърже посетители и гости около общи концепции и философия. 

⬣ Каним ви на едно изненадващо преживяване, което ще привлече и преплете разнородни вкусове, идеи и хора. Вниманието ни ще бъде насочено към свързаността, комуникацията, и както винаги – качествената продукция, радваща тялото и душата.

⬣ Ако не гоните вълните в края на юли, ви очакваме на 28.07 от 16 до 20 ч., за да се насладите на висококачествени предложения и отлична компания. 

⬣ Soul Bazar Garden Meet-Up – да го направим заедно!


28.07.2018
Полет към мечтите | Благотворителна изложба
ПОЛЕТ КЪМ МЕЧТИТЕ | БЛАГОТВОРИТЕЛНА ИЗЛОЖБА

„Полет към мечтите“
Благотворителна изложба- акварел
на Станила Иванова
В подкрепа на Скритите таланти на България - новата целогодишна менторска прогмата на НПО "Операция Плюшено Мече" за даровити деца и младежи в неравностойно положение. 

26 април –13 май 2018г.


Откриване: 26 април (четвъртък) от 18:00ч. 
Адрес: Рестoрант "Soul Kitchen", ул."Кокиче" 13

Талантливите деца на България са безбройно много, но част от тях са лишени от родителски грижи или са от социално слаби семейства и имат нужда от нашата помощ и подкрепа, за да продължават да мечтаят.

Цялата сума, събрана от изложбата, ще бъде дарена.


Повече за тях можете да научите тук: 
http://plushenomeche.org/bg/skritite-talanti-na-bulgaria/

Нека заедно дарим бъдеще!
 
26.04.2018
Dogma Beer&Soul Kitchen
DOGMA BEER&SOUL KITCHEN

 

Празнуваме пролетта с една класическа комбинация: качествена бира и вкусна храна. 


След дългите зимни и тъмни месеци, вече нямаме търпение да се покажем на Слънце, да дишаме въздух и да се насладим на една студена напитка! Време е да открием сезона на партитата!Dogma е малка, сръбска, занаятчийска пивоварна, основана през 2016 г. в Белград. Тя е изцяло посветена на създаването на качествено крафт пиво, за направата, на което биват използвани само най-висококачествени естествени съставки и съвременни технологии.

С удоволствие Ви каним на 18 април, сряда, 19 часа - подготвили сме Ви три вида крафт пиво, в елегантната компания на подходяща за случая храна. 

 Заповядайте да посрещнем заедно топлото време, да послушаме музика и да се забавляваме подобаващо цели четири дни. 

Само от 18 до 21 Април - Ресторант Соул Китчън, ул. Кокиче 13

С любезното съдействие на: Dogma Bulgaria

 


18.04.2018
Непознатите вина от Южна Франция
НЕПОЗНАТИТЕ ВИНА ОТ ЮЖНА ФРАНЦИЯ

Soul Kitchen и КАЧЕСТВЕНО ФРЕНСКО ВИНО 
имат удоволствието да Ви поканят на едно нестандартно пътешествие до Южна Франция!


Запомнете датата 31 март и заредете сетивата си с търпение!* Ексклузивно представяне на селекция от непознати за нашия пазар френски вина.

* Специално подбрани дегустационни специалитети, съобразени със спецификата и стила на ресторант Soul Kitchen.

* Всички места са само с предварителна резервация и куверт, закупен до 28 март.

Началото на нашата „разходка” започва в 16 часа със сладкодумния сомелиер Кристиян Йончев и прецизно подбраните предложения на шеф Elina Petrova.

Дегустацията ще бъде единствено по рода си преживяване с минимум осем вида различно вино от региона на Южна Франция, които ще имате удоволствието да опитате за първи път при нас. 
Уникалното преживяване е с фиксиран брой места и предварително закупуване на куверт до 28 март на място в ресторант Soul Kitchen, или с банков превод. 

* Следете събитието за подробности!Начини на заплащане на куверта (до 28.03.):

*На място в Ресторант Соул Китчън

*По банков път:
IBAN BG52 FINV 9150 1015 6956 96
BIC FINV BGSF
Основание: "По фактура за авансово плащане "
31.03.2018