СЪБИТИЯ

ПОРЪЧАЙ ЗА ВКЪЩИ

0876 440 003
Soul Kitchen & MH Wines
SOUL KITCHEN & MH WINES
 

Топли вечери на открито, върховна радост и вкусна храна - лятото в Soul Kitchen е преживяване!

Сигурно и вие вече сте усетили ароматът на лято, който примамливо ни дърпа за носа. Ето защо, започваме втората тематична седмица за срещи по къси ръкави, със селекцията на MH Wines.

За първи път в България се създава специална луксозна селекция вина! Целта на MH Wines е да стане еталон за качество и поради тази причина сериите са лимитирани и са изцяло за ценителите на хубавото българско вино, каквито са клиентите на ресторанта.

Ще се съгласите, че виното е вдъхновяваща напитка за всеки повод, точно затова ви каним на тематичната седмица на MH Wines в ресторант Soul Kitchen!

Шапки долу – сянката на двора е достатъчна! 

22 юни – 29 юни
2017


22.06.2017
03.06.2017 Тай-чи в Ресторант Соул Китчън
03.06.2017 ТАЙ-ЧИ В РЕСТОРАНТ СОУЛ КИТЧЪН

Според древната философията на тай-чи, физическото равновесие е ключът към душевния мир, а по своята същност предствалява вид бойно изкуство за самоотбрана, тясно свързано с медитацията. Не силата и агресията са в неговата основа, обаче, а спокойствието - за разлика от повечето силови бойни изкуства. 

От 3ти Юни (събота) заповядай на емоционално пътешествие към себе си в спокойната обстановка на градината в ресторант Соул Китчън. Всяка събота и неделя през лятото под вещото ръководство на сифу Младен Младенов.


Къде: дворът на Ресторант Соул Китчън, ул. Кокиче 13
Кога: всяка събота и неделя през лятото, от 10 до 11 часа 

цена за посещение: 10 лв.

За повече информация и записване: тук

03.06.2017