СЪБИТИЯ

ПОРЪЧАЙ ЗА ВКЪЩИ

0876 440 003
Винена „афера” за ценители
ВИНЕНА „АФЕРА” ЗА ЦЕНИТЕЛИВино за най-претенциозното небце, храна за душата и мелодичен джаз, са трите изкусителни съставки в новото „сет меню” на ресторант Soul Kitchen, в партньорство с MH Wines.
Съблазнителната седмична авантюра e предвидена за последните ноемврийски дни – 22 до 29.

Вечерта на 22 ноември в 19.00 часа, обявяваме начало на споделените есенни мигове, в компанията на MH Wines. Поканили сме очарователната Desislava Andonova, кoято допълнително ще украси момента с нежния си тембър.
Гурме-специалитети ще греят на масите, чашите ще пеят в акомпанимент на вокала, а блясъкът на свещите бавно ще изпраща деня. 

Заповядайте само между 22-29 ноември в ресторант Soul Kitchen, за да се насладите на точно тази авантюра!

За резерваци: 0876 440 003
reservations@soulkitchen.bg

 


22-29.11.2017
Soul Weekend Bazar Christmas Edition
SOUL WEEKEND BAZAR CHRISTMAS EDITION


Есента разля листата си и „пудра захар” покри билото на планината.


Природата постепенно ни води към най-уютния сезон и коледното издание на Soul Weekend Bazar, „чука” на вратата.


За Soul Christmas, сме предвидили изкушения вътре и топли шатри с подаръци отвън, на двора. Шоколадът ще разказва истории, виното ще бъбри, в кухнята усърдни джуджета ще подготвят най-вкусните ястия за сезона, а атмосферата ще е светла и звънка.

Коледните аромати и настроение ще Ви очакват още на входа на „Кокиче” 13!

9-10 декември са датите, които искаме да споделим с Вас. Подборът на фирмите и този път е субективен, и много личен, защото вярваме, че красивите неща се правят с единомишленици.

Камината в Soul Kitchen вече грее примамливо за всички любители на романтичната меланхолия, заповядайте заедно да празнуваме най-споделеният месец в годината!

Подаръци ще има, ще има музика и светли мисли, силни прегръдки и пожелания!


09.12.2017
Изложба "Есен" от Мариана Сърбова
ИЗЛОЖБА "ЕСЕН" ОТ МАРИАНА СЪРБОВА


Есени и сенки – тиха меланхолия, обляна в бронз, лунна светлина и тъмнината на чакащи дървета. Ехо от разплетени стари шевици изгражда нови земи. Древните символи са се скрили под преминаващите в пространството луни, слънца, дни и нощи, но носят своя заряд. 

За авторката:
Архитект, търсещ територии зад границите на стените. Като художник има няколко цикъла творби и изложби: Морски, Morfauna, Сол, Платна, Сърцето ти е океан, Солени пейзажи, Острови (в екип с Филип Петков). Творбите са достигали досега до Бургас, Созопол, София, Габрово, Варна, Трявна, Cerveira (Португалия).

Повече на:
http://marspaces.com/
https://www.behance.net/marianasarbova
http://horizonti.marspaces.com/


02.10.2017