И така, животът е радост и дар. Това е философията на “Soul Kitchen” ценим всеки миг и всеки ден е празник при нас!


Вероятно повечето от Вас са наясноче в "Соулработим с внимателно подбранибългарски изби
Щастливи сме да си партнираме с производители на великолепнищедри на вкус и емоции вина.

Стараем се да комбинираме всяко ястие с подходящото вино, така че да улесним максимално клиентите в техния избор.

 

Нашият опитен дегустатор/сомелиер Живко Джамяров, направи прецизна селекция от български вина,
която комбинира изкусно със специфичните ястия на ресторанта. 

 

С този текст стартираме поредица, в която постепенно ще Ви запознаваме с нашите партньори
във винената афера, ще Ви подсказваме и с кои храни, кое вино е подходящо.

 

Елегантно поднесеноплатото с пробиотични ядкови сирена Cheese The Queen, е изборът
който няма да Ви остави равнодушниKera Tamara Chardonnay, от изба MARYAN, 
допълва и идеално пасва на трите вида сирена с хрупкави крекеривърхунатурална маслинова дъска.

Изба MARYAN е локализирана в Еленския край и повярвайтеуникалността и богатството му,
се усещат във всяка глътка вино дошло от там.

СвежестИзстудено розе Early Birds от STRATSIN, в класическа комбинация домати и краставици,
и 
зелени подправки - идеална прелюдия към пролетта.

Изба STRATSIN е разположена в района на Поморие и виното им е заредено с много

слънцесолен бриз и копнеж за лято!

На обед или вечеря, с приятели или в компанията на близък човекдоброто вино е онзи акценткойто ще придаде цвят на преживяването Ви!

Доверете се на soul екипа в къщата на "Кокиче" 13, те ще Ви предложат най-добрата хармония между храна и вино.

*Следва продължение!


photo credit: Елица Миланова 



BACK