Екипът на Restaurant Soul Kitchen / Ресторант Соул Китчън горещо препоръчва на всички любители на здравословната и вкусна храна да посетят вечерната беседа/лекция "Peace food”, на която  Д-р Рюдигер Далке в България ще ни учи коя храна носи в себе си здраве и коя подхранва болестта. Какви комбинации препоръчва и кои да избягваме. Плюсовете и минусите на всеядното, вегетарианското, веганското и суровото хранене. Кога и как да правим сух и воден пост и много любопитни факти и случки, които е срещал в практиката си. 
По време на лекцията той ще ни представи и новата си книга бестселър "Peace food", която ще излезе на български език от издателство Кибеа.
 
Soul Kitchen е избраният ресторант от д-р Рюдигер Далке и ще се грижим за храната по време на престоя му в София. 
Д-р Далке е световно известен лекар-психотерапевт с 40 годишна практика в Германия. Учи медиците да откриват причините за съответните заболявания.
Той е един от най-четените световни автори с международно признание. Има над 60 книги посветени на връзката Ум-Душа-Тяло. Произведенията му са преведени на 28 езика и помагат и вдъхновяват милиони хора по целия свят. В България е познат с книгата „Болестта като път“. 

Д-р Рюдигер Далке практикува като лекар и психотерапевт повече от 30 години. Той е един от най-четените световни автори с международно признание, а книгите му преведени на 28 езика вдъхновяват и помагат на милиони души по целия свят. Несъмнено българските читатели познават много добре “Болестта като път”, която преобръща представите ни за традиционната медицина и дава изумителен отговор на въпроса защо се разболяваме, търсейки причините за болестта най-напред в личността, възгледите и емоциите на самия човек. 
 
Тази година д-р Далке ще посети за втори път България, отделил е една цяла седмица за престоя си тук.
 
За нас е чест и удоволствие Dr. Ruediger Dahlke да гостува отново в Restaurant Soul Kitchen / Ресторант Соул Китчън, по повод новата си книга PEACE - FOOD 
Ако имате желание да присъствате на лекцията-беседа “Peace Food”, пуснете своя имейл адрес в кутията до края на април, възможно е да спечелите пропуск!

Повече информация вижте на сайта 
http://ruedigerdahlke.com/

 BACK